Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Startup-it


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Gids in subsidie-oerwoud: voor start-ups en andere ondernemers
Ondernemers hebben moeite de weg te vinden naar financieringsmogelijkheden van de overheid. Het subsidie-oerwoud, lees je soms zelfs. René Kamphuis, mkb-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Elke ondernemer zou minstens één keer bij ons moeten langskomen.”

financieringsmogelijkheden
Financiering voor ondernemers: overzicht per fase
U heeft geld nodig voor uw bedrijfsplannen. De overheid kan u daarbij helpen met subsidies, fiscale instrumenten, financiering of investeringen.

slechte ideeen
Waarom het bedenken van slechte ideeën ook goed is voor je bedrijf
Slechte ideeën zijn aan eerherstel toe. Hoe absurd of idioot ze ook zijn, ze kunnen je wel vooruithelpen. 'Ik droom van een wereld waarin we met een strak gezicht slechte ideeën kunnen pitchen.'

NL AI Congres 2023
12 april - NL AI Congres 2023: Van aanjagen naar implementatie
Het is bijna zover! Op 12 april 2023 ontvangen we u graag bij het Nederlandse AI Congres 2023 in de Jaarbeurs. Met het thema “Van aanjagen naar implementatie” nodigen we u uit mee te denken en te praten over AI-toepassingen.

Pitch
Hoe maak je de beste pitch voor je start-up?
Veel mensen worstelen met het maken van een pitch voor hun start-up. Hoe maak je kort en bondig duidelijk wat je bedrijf doet, maar vooral hoe je van waarde kan zijn voor klanten en investeerders? Gebruik de methode PSI. Problem, Solution, Impact.

Sabine en Teun van WiGo4IT
Wigo4it zoekt samenwerking met Dutch Innovation Community en studenten
Namens Wigo4it, nieuwste lid van de Dutch Innovation Community op de Dutch Innovation Park, vertellen Teun van der Vorm (algemeen directeur) en Sabine van Rooijen (tribelead People & Excellence) meer over hun grootste uitdagingen.

Online soccer manager
Eerste start-up: wat waren mijn top 5 fouten?
"Niet alle ondernemers maken dezelfde fouten, maar er zijn er wel een aantal die heel veel voorkomen. Mijn fouten vallen, zo weet ik nu, ook in die categorie", aldus Jeroen Derwort, founder van het wereldwijd succesvolle Online Soccer Manager.

digitale transformatie
De 4 grootste misvattingen rondom digitale transformatie
Nieuwe, datagedreven verdienmodellen. Een kortere time to market. Op het snijvlak van big data en innovatieve technologieën als AI, Robotic Process Automation (RPA) en cloud computing ontstaan tal van mogelijkheden voor digitale transformatie.

Abonneer op Startup-it