Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Startup


financieringsmogelijkheden
Financiering voor ondernemers: overzicht per fase
U heeft geld nodig voor uw bedrijfsplannen. De overheid kan u daarbij helpen met subsidies, fiscale instrumenten, financiering of investeringen.

scoren
Succesvolle internetondernemer Jeroen Derwort schrijft boek SCOREN!
Wat is het verhaal achter Nederland's succesvolste voetbalgame? In zijn biografie SCOREN! beschrijft Jeroen Derwort hoe hij als schuchtere nerd een spel ontwikkelde op zijn zolderkamer. Met vallen en opstaan wordt dit een ‘Megasucces’, zoals de kranten koppen in 2014. Het resulteert in een wereldwijde hit, een plek in de Quotelijst voor selfmade ondernemers en deals met de grootste voetbalclubs ter wereld.

starten
Starten als student
Je wilt ondernemen naast je studie. Ontdek hier wat je mogelijkheden zijn. En lees over ervaringen van andere jonge ondernemers.

innovatiebox
Innovatiebox 2023
De innovatiebox is een speciale tariefbox binnen de vennootschapsbelasting. Met deze box kan je de vennootschapsbelasting voor winsten uit innovatieve activiteiten verlagen. Deze winsten worden dan slechts tegen een belastingtarief van maximaal 9% belast.

NoLongerLost
Slimme, superhandige bagagelabel als resultaat van samenwerking tussen SNP Natuurreizen en NoLongerLost
SNP Natuurreizen heeft de handen ineengeslagen met NoLongerLost, een startup uit Zoetermeer, met als resultaat dit slimme, superhandige bagagelabel!

next valley
Next Valley
A 12-month coaching programme, created for ambitious founders looking for guidance without the typical pressure of an all-in startup programme.

voca zorg
Voca Zorg wint Health Impact Accelerator ‘23
Voca Zorg is tijdens de Zorg & ICT-beurs tijdens de Dutch Health week uitgeroepen tot winnaar van het Health Impact Accelerator-programma. Oftewel: de start-up in de zorg met het business plan met de meeste potentie.

gardeners
Gardeners lanceert 'Gardeners Grow' voor start- en scale ups
Om 'het goede te laten groeien' lanceert Gardeners 'Gardeners Grow' voor met drie startklanten in de categorie doing good startups en scale ups. Het betreft een programma waarin jonge startende en schalende 'doing good ondernemers' worden ondersteund.

Abonneer op Startup