Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Netwerken


ondernemers helpen elkaar
Zoetermeerse ondernemers helpen elkaar
Ondernemers in Zoetermeer kunnen een beroep doen op Netwerk Zoetermeer indien zij door het coronavirus problemen ervaren in de bedrijfsvoering van hun onderneming.

Spotler - Zoetermeer
Spotler in the spotlight
How Scale-Ups benefit from communities of founders in the Metropool Region. The Benefits of Communities.

Vanberkel Professionals
Van Berkel Professionals wordt lid van de Dutch Innovation Community
Vanberkel Professionals, gevestigd in het Dutch Innovation Park, is onlangs lid geworden van de Dutch Innovation Community. Naoual Ezzamouri (directeur Expertisecentrum Data en voorzitter innovatiewerkgroep bij Vanberkel Professionals) vertelt over haar ambities voor de komende periode.

NZ Young
NZ Young: de aftrap!
Netwerk Zoetermeer begint met NZ Young, een challenge voor het meer en beter betrekken van jonge ondernemers bij de businessclub en om ervoor te zorgen dat jonge ondernemers zich snel thuis voelen bij Netwerk Zoetermeer.

Pole position
Techleap.nl en incubators bundelen krachten om deeptech-startups zetje te geven
Pole Position is van start. Een nieuw initiatief van Techleap en de lokale incubators YES!Delft, UtrechtInc, Novel-T en Braventure om deeptech-ondernemers te begeleiden van startup- naar scale-up-fase.

The Hague Security Delta
HSD Highlight: Ambitions to Explore New Markets 
Did you know that the The Hague Security Delta (HSD) network offers opportunities to internationally scale your business? Together with InnovationQuarter, HSD identifies potentially attractive markets for your company and helps to scrutinize international opportunities.

online verkoopstrategie
MKB-Nederland en bol.com helpen bij online verkoopstrategie winkeliers
MKB-Nederland en bol.com gaan samenwerken om ondernemers in de non-food detailhandel te ondersteunen bij het opzetten of verbeteren van hun online verkoopstrategie. Behalve online informatie en tools wordt ook gekeken naar advies op maat.

KvK Business Challenge
Succesvol zakendoen met grote bedrijven
KvK Business Challenge, het online innovatieplatform voor ondernemend Nederland, brengt corporates en mkb'ers met elkaar in contact om samen innovatieve, nieuwe business te ontwikkelen. Klaar om de uitdaging met grote bedrijven aan te gaan? Ontdek nieuwe ondernemerskansen! Aanmelding is gratis én vrijblijvend.

Abonneer op Netwerken