Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Pers


jeroen derwort
6 lessen van Jeroen Derwort, die zijn voetbalgame verkocht voor vele miljoenen
Met Online Soccer Manager (OSM) schoot Jeroen Derwort (43) de bal met een streep in de kruising. De game die hij in 2001 op zijn zolderkamer bedacht, wordt tegenwoordig door miljoenen voetballiefhebbers van over de hele wereld gespeeld. Hij deelt met ons 6 belangrijke ondernemerslessen.

innovatie top 100
Zoetermeerse ondernemers schitteren in KVK Innovatie Top 100
Twee Zoetermeerse ondernemers zijn opgenomen in de KVK Innovatie Top 100, editie 2023. Het gaat om Virtual Bodyguard BV en TranZero BV. Met deze prestigieuze lijst zet de Kamer van Koophandel de 100 meest innovatieve Nederlandse bedrijven in de schijnwerpers.

spotler
Spotler Group Expands Customer Data Platform Portfolio with Datatrics Acquisition
The Spotler Group expands its footprint in the Customer Data Platform (CDP) market with the strategic acquisition of Datatrics B.V. a respected vendor in this category.

Expo
Studenten HBO ICT presenteren innovatieve projecten en games
Zoetermeer – Studenten van de ICT-opleiding van De Haagse Hogeschool presenteerden op vrijdag 30 juni tijdens een Expo de innovatieve projecten en games waaraan zij in het afgelopen semester hebben gewerkt. Tijdens deze goedbezochte Expo werden ‘awards’ uitgeloofd voor de beste prestaties. De veelbelovende projecten SmartStoma, Glacial Descent, ElAIna en Solace vielen in de prijzen.

Het Ondernemers Festival
Succesvolle eerste editie van Het Ondernemers Festival in de IT-sector
De eerste editie van Het Ondernemers Festival zit erop. Het evenement op 14 maart jl. in de Dutch Innovation Factory was een succes en werd goed ontvangen door de ruim 100 aanwezigen. Het festival bood studenten, starters en ondernemers in de IT-sector veel handvatten en motivatie om succesvol te ondernemen.

nieuwbouw hal op voor Lamboo Medical en Siemens
PingProperties levert nieuwbouw hal op voor Lamboo Medical en Siemens op Dutch Tech Campus in Zoetermeer
Op 22 dec. 2022 heeft PingProperties circa 21.000 m² nieuwbouw opgeleverd voor Lamboo Medical (circa 15.500 m²) en Siemens (circa 5.500 m²) op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Onder toeziend oog van betrokken partijen, werd de oplevering formeel getekend.

Björnbox
Startup Björnbox in tech accelerator programma imex.istart.nl met NoCode-oplossing van PragmatIQ
PragmatIQ BV uit Zoetermeer levert de Triggre applicatie voor mode startup Björnbox. Björnbox krijgt ondersteuning van #1 tech accelerator imec.istart.nl voor een kickstart in 2023.

Infinity IT
Infinity IT breidt dienstenportfolio fors uit door overname
Infinity IT breidt per oktober haar disaster recovery (DR)-diensten fors uit, door de uitwijkdienstverlening van een landelijke netwerkpartij over te nemen.

Abonneer op Pers