Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Events


Top 250 bedrijven
Registratie Top 250 Groeibedrijven 2024
Verdient uw bedrijf dit jaar een plek in de Top 250, de lijst van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Schrijf uzelf alvast in en wij houden u op de hoogte!

Silver Era Transition
HBO-ICT Expo - Silver Era Transition winnaar "Becoming the Next online successful startup"
26 januari 2024 - Tijdens de HBO-ICT Expo van de Haagse Hogeschool werd de startup pitch contest "Becoming the Next online successful startup" gewonnen door de internationale groep studenten achter Silver Era Transition (SET), een online platform waar ondernemers die hun bedrijf willen verkopen met behulp van AI gematcht worden met kansrijke overnamekandidaten.

Grote Expo
Inspirerende expo van innovatieve projecten trekt veel bezoekers
Op de Expo die vrijdag 26 januari jl. werd gehouden in de Dutch Innovation Factory in het Dutch Innovation Park presenteerden studenten van alle leerjaren van de ICT-opleiding van De Haagse Hogeschool vol enthousiasme meer dan 38 innovatieve projecten en games waaraan zij in het afgelopen semester werkten.

dag van de zzp'er
Landelijke Dag van de ZZP'er op 13 april
ZZP Nederland organiseert op zaterdag 13 april 2024 in Nijkerk de Dag van de ZZP’er. Tijdens deze dag vieren we het ondernemerschap en is er volop gelegenheid om kennis op te doen en je netwerk uit te breiden. Met meerdere keynotes, zzp-talks en een informatieplein.

bubbleflush
BubbleFlush in de prijzen tijdens European Cleaning & Hygiene Awards 2023
De BubbleFlush heeft tijdens de European Cleaning & Hygiene Awards 2023 in het Ierse Dublin de ‘Technological Innovation of the Year Award’ ontvangen. De jury prijst de BubbleFlush voor zijn innovatie en benadrukt vooral dat een zware taak, het schoonmaken van het toilet, nu een makkelijke klus is geworden.

TNW 2023
TNW Conference 2023 is a wrap! Here are some of the highlights
TNW Conference 2023 is a wrap! And what a couple of days it has been; a whirlwind of phenomenal insights, extraordinary events and connections across the entire tech ecosystem.

nlgroeit Upstream
Vijf goede redenen om deel te nemen aan het nlgroeit x Upstream Rotterdam event
Jouw bedrijf groeit en dat is fantastisch! Maar hoe zorg je ervoor dat je deze groei gezond kunt doorzetten? Neem deel aan het nlgroeit x Upstream Rotterdam event op 25 mei.

Deloitte
Technology Fast 50 - Rising Star 2022 Nominees
The Rising Star competition is part of the Deloitte Technology Fast 50 programme, celebrating Future Winners. It recognizes and supports young companies with great growth potential that have been in business for less than four years.
Join the competition in 2023.

Abonneer op Events