Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


groeiondernemers
nlgroeit koppelt groeiondernemers aan ervaren mentoren.
Ontwikkel jezelf als ondernemer en groei met jouw bedrijf. Laat een van de 500 topmentoren van nlgroeit je helpen bij het bereiken van je doelen en het zetten van de volgende stap.

Altum AI
Hackathon bij Altum AI: Gebruik van OpenAI API’s om nieuwe en betere producten te maken
Op een recente hackathon bij Altum AI intern, werd er gefocust op hoe het gebruik van OpenAI API’s bestaande data producten kan verbeteren en nieuwe producten kan ontwikkelen.

AI toolbox
AI Toolbox for innovators
Wow! Check deze geweldige site. De AI Toolbox voor Innovators ⚗️, een verzameling van gratis tools die je kunnen helpen bij het schrijven van toekomstscenario's, het genereren van ideeën, het geven van strategisch advies en het creëren van persona's.

there's an AI for that
There's an AI for that
Every day, hunderds of new AI-powered apps join the market. Apps that allow you to create content, design web pages, and analyze big data. You name it. With so many options, how do you find the ones that can really help you?

slechte ideeen
Waarom het bedenken van slechte ideeën ook goed is voor je bedrijf
Slechte ideeën zijn aan eerherstel toe. Hoe absurd of idioot ze ook zijn, ze kunnen je wel vooruithelpen. 'Ik droom van een wereld waarin we met een strak gezicht slechte ideeën kunnen pitchen.'

Pitch
Hoe maak je de beste pitch voor je start-up?
Veel mensen worstelen met het maken van een pitch voor hun start-up. Hoe maak je kort en bondig duidelijk wat je bedrijf doet, maar vooral hoe je van waarde kan zijn voor klanten en investeerders? Gebruik de methode PSI. Problem, Solution, Impact.

Security House
Security Huis van Infinity IT
Cyber- en information security is een breed en complex vakgebied. Men waant zich doorgaans veilig tegen dreiging maar dit is niet altijd even terecht. Om hier meer helderheid in te scheppen heeft Infinity IT het Security Huis ontwikkeld.

sterretjes eindejaar
Zeven eindejaarstips voor innovatieve ondernemers
Het einde van 2022 is in zicht. Een bewogen jaar waarin de energieprijzen stegen en de inflatie met de maand hoger werd. Als we één ding hebben geleerd, is het dat sommige dingen niet te voorspellen zijn. Toch blikken wij graag vooruit, want wat kun je als ondernemer doen om je bedrijf in 2023 te laten groeien?

Abonneer op Kennis