Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


zzp
Zzp’en naast je vaste baan? Zo schrijf je op één A4 een businessplan
Een 'side hustle' is steeds normaler. Ruim 6 procent van de werknemers in loondienst heeft ook inkomsten als zzp'er. Maar hoe begin je met ondernemen naast je vaste baan? De eerste stap is een businessplan. Dat kan al op één A4'tje.

protect against cybercrime
Gezocht: oplossingen die ondernemers activeren om hun cyberweerbaarheid te versterken
Met de toenemende digitalisering van bedrijfsgegevens en -processen worden ondernemers steeds kwetsbaarder voor cyberrisico's. In deze challenge is de gemeente Den Haag op zoek naar innovatieve oplossingen die de cyberweerbaarheid van het mkb in Den Haag versterken.

Simone van Neerven
Innovatie begint vaak helemaal niet met een geweldig idee
Een van de grootste mythen over innovatie is dat het start met een briljant idee. Niets is minder waar, aldus innovatie-expert Simone van Neerven. Zinvolle innovaties starten vaak met een flinke dosis verwondering. En verwondering start vaak met observeren en het kijken met andere ogen.

startup
Hoe kun jij als ondernemer succesvol de uitdagingen van groei aangaan?
Ontdek de 𝗧𝗢𝗣 𝟯 𝘃𝗮𝗹𝗸𝘂𝗶𝗹𝗲𝗻 om te vermijden. In een openhartig interview deelt Jasper Geselschap, de nieuwe fondsmanager van het succesvolle vroegefasefonds UNIIQ - Finance for the Future, de cruciale valkuilen die startende ondernemers belemmeren op hun weg naar succes.

starten
Starten als student
Je wilt ondernemen naast je studie. Ontdek hier wat je mogelijkheden zijn. En lees over ervaringen van andere jonge ondernemers.

cybersecurity
Cybercrime: wat kan er allemaal fout gaan bij je medewerkers?
Het maakt niet uit hoe goed je jouw data, software en systemen ook beveiligt. Als je medewerker op een foute link klikt, gaat het goed mis. In dit artikel vind je voorbeelden van situaties waar medewerkers de achterdeur per ongeluk wagenwijd open lieten staan voor cybercriminelen, of eigenhandig datalekken veroorzaakten.

cybersecurity
Cybersecuritymonitor 2022
Cybersecuritymonitor 2022: een toename in maatregelen, een afname in incidenten, maar nog altijd genoeg werk te verrichten.

Getronics
Getronics No-Code Cloud (NCC): Agility and Resilience combined
What if two of the most transformative technological developments to have emerged in recent years, cloud computing and no-code solutions, could be combined in a single platform? This would empower businesses to adopt next-generation technologies at speed – not as a one-time project but as part of a broader cultural change.

Abonneer op Kennis