Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


webinar
Zoetermeer WebinarGeek and Weprocess mastering webinar skills
"Become a Webinar Pro in 30 Minutes" was kicked off with an enthusiastic introduction by Weprocess, highlighting the importance of mastering webinar skills in today’s digital world, followed by a product demo in WebinarGeek.

toppresentaties
Meer impact bij pitchen & presenteren door Patrick van Gils van TOPpresentaties
Studenten van de De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences #Zoetermeer en mboRijnland namen op 6 juni jl deel aan een inspirerende workshop "Maak meer impact door beter te leren pitchen & presenteren".

city event
Upstream City Event Zoetermeer "Zombies, games en crisismanagement" groot succes.
Merlin Software BV en Gemeente Zoetermeer, partner van Upstream 2024, ontvangen studenten van de De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences en THUAS GameLab voor het city-event "Zombies, games en crisismanagement".

Dennie Bastiaan
Bouw je eigen immersive VR experience met Scenebrook
Dennie Bastiaan, CEO van Tellick, heeft een VR workshop met Scenebrook verzorgd voor studenten HHS in het GameLab op het Dutch Innovation Park. Het GameLab kreeg toegang tot Tellick’s platform Scenebrook, waarin immersive VR ervaringen kunnen worden gemaakt, zonder te hoeven coderen.

unconference
Zoetermeerse scale-ups participeren in regionale halfjaarlijkse Unconference
Tijdens de regionale Scale-up Unconference op 16 mei jongstleden deelden Zoetermeerse scale-ups onder deskundige leiding van Yes!Delft hun kennis, ervaring en uitdagingen als scale-up ondernemer.

handelsmissies
Benut internationale kansen met onze handelsmissies
Ben je een mkb of scale-up in Zuid-Holland en klaar om internationaal te groeien? Ontdek de kracht van onze handelsmissies. Samen met onze partners biedt InnovationQuarter jou de kans om grensoverschrijdende kansen te grijpen en succesvol te zijn in nieuwe markten.

bnr radio
Start- & scale-ups krijgen hulp bij zakendoen over de grens
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over ondersteuning aan start- & scale-ups bij zakendoen over de grens. Podcast BNR radio 30 april 2024

woman on couch
Is jouw website of webshop al toegankelijk?
Er komen steeds meer regels die tot doel hebben om websites, webshops en apps toegankelijker te maken. Zo geldt vanaf juni 2025 de European Accessibility Act: een Europese richtlijn die vereist dat je online product of dienst toegankelijk is voor íedereen, dus ook mensen met een handicap.

Abonneer op Kennis