Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


groeiformule
Zo kraak je de groeiformule (en zet je die volgende stap)
96% van de bedrijven stagneert in plaats van te groeien. Hoe zorg jij dat jouw bedrijf de volgende groeistap wel weet te maken?

digitaliseren
Digitaliseren cruciaal voor circulaire industrie
De transitie naar een duurzaam ecosysteem van slimme, digitale fabrieken en slimme ketens wordt een succes, als alle betrokken partijen voldoen aan enkele belangrijke voorwaarden. Zo is het essentieel dat iedereen in de keten samenwerkt en direct start met digitalisering.

Jan Iedema
Steeds meer bedrijven sluiten zich aan bij Sterk Techniekonderwijs Zoetermeer
Op maandag 4 oktober jl. organiseerde Sterk Techniekonderwijs Zoetermeer in het Let’s Tango-gebouw in de Zoetermeerse wijk Palenstein een inspirerende bijeenkomst voor vertegenwoordigers van primair onderwijs, VMBO, MBO (directieleden en docenten), het bedrijfsleven en de lokale overheid.

veilig digitaal ondernemen
De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen
Voor Nederlandse bedrijven is digitale veiligheid een voorwaarde om de kansen van de digitale economie te benutten. De realiteit is dat ondernemers dagelijks te maken hebben met cyberdreigingen. Bedrijven moeten zich weren tegen deze dreigingen en voldoende investeren in beveiliging.

cybersecurity
Digital Trust Center start met actief informeren bedrijven over digitale dreigingen
Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK), start vanaf 13 september met het proactief informeren van individuele bedrijven over digitale dreigingen.

cybergedrag
Nieuw lab doet innovatief onderzoek naar cybergedrag van mensen
Het Centre of Expertise Cyber Security opent op 1 september het Human factors in cybersecurity lab in de Dutch Innovation Factory. Het lab doet onderzoek naar het menselijk gedrag als de zwakke schakel in cyberveiligheid.

Elon Musk
Innovatie in 5 stappen volgens Elon Musk
"In een video van Everyday Astronaut neemt Elon Musk ons mee door zijn Starbase. Hij legt uit hoe de innovaties bij SpaceX en Tesla tot stand komen. Er zijn vijf stappen, die bij software ontwikkeling en ik denk zelfs bij elk innovatief proces gevolgd kunnen worden", aldus Jeroen Derwort.

Wegwijzer AI in de zorg
Wegwijzer AI in de zorg
Wat komt er allemaal kijken bij het werken met kunstmatige of artificiële intelligentie (AI) in de zorg? Deze wegwijzer is bedoeld voor (zorg)professionals die willen starten of bezig zijn met het ontwikkelen of toepassen van AI.

Abonneer op Kennis