Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


startup
Nederlands kantoor opzetten voor buitenlandse startup: 9 lessen van mensen die het gedaan hebben
Country manager Nederland zijn: hoe is dat? MT/Sprout vroeg het aan vier mensen die een Nederlandse vestiging hebben opgezet voor een buitenlandse startup. Dat ging lang niet altijd goed.

scaleup
ScaleUp leiderschap verandert
Als scaleup ondernemer ben je een ander type leider dan in de startup fase. In de startup fase draait alles om de visie van de ondernemer zelf en moet je als ondernemer leiderschap tonen over alle deelgebieden: van strategie tot product tot uitvoering tot personeel.

dreamteam startup
4 succesfactoren voor het start-up dreamteam
Het succes van een start-up valt of staat met het team. Waar moet het perfecte start-up team aan voldoen?

accelerators
Helft Nederlandse accelerators verlangt aandelen van startups
Accelerators blijken niet zelden te azen op deelnemingen in kleine bedrijven. Liefst de helft van de accelerators in Nederland geeft aan weleens een belang in deelnemende startups te nemen.

krachtmeting
Doe de KVK Krachtmeting krijg inzicht in je ondernemersvaardigheden
Met de KVK Krachtmeting krijg je inzicht in je ondernemersvaardigheden. De test bestaat uit vragen over ondernemerschap, marketing, netwerken en financiën.

student ondernemers
Tip top 8 voor student ondernemers
Het is heel goed mogelijk om het starten en runnen van een bedrijf te combineren met je studie. Een succesvolle student ondernemer ziet kansen, heeft lef en doorzettingsvermogen. En heeft zijn zaken goed op orde. 8 tips die je hierbij helpen.

City of the Future
Challenge City Of The Future
Een samenwerking tussen YES!Delft en de MRDH waar maatschappelijke uitdagingen worden gekoppeld aan technologische oplossingen. Hoe gaat City Of The Future jou helpen?

digitaal veilig
Werk jij digitaal veilig? Controleer het met de checklist
Om veilig online te ondernemen moet je tijd investeren in je cyberveiligheid. Maar waar begin je? Met deze checklist zie je wat je minimaal zou moeten doen om cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Hoeveel punten kun jij al afvinken?

Abonneer op Kennis