Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Kennis


startup crash
Zo verklein je de kans dat jouw startup crasht
"Accepteer dat de kans groter is dat je startup faalt dan dat hij slaagt. Maar vergroot je kans op overleveren door te leren over alle mogelijke mijnen die je op je pad kunt tegenkomen.", aldus de Deense ondernemer Hvidkjaer. [artikel MT/Sprout - Thijs leest]

algemene voorwaarden
Algemene voorwaarden – hoe zat het ook alweer?
Geregeld stellen ondernemers de vraag: zijn algemene voorwaarden verplicht? En, wat moet ik er dan in opnemen? En, wat gebeurt er als ik de algemene voorwaarden van het bedrijf met wie ik zaken doe accepteer? Terechte vragen (met mogelijk grote gevolgen) waar in dit artikel antwoord op wordt gegeven.

securityinsight hsd
Instant access to knowledge & experts related to security in a digitising world
Security Insight is an initiative of the Dutch Security cluster HSD. We believe that sharing knowledge and collaboration are crucial for the realization of the necessary and viable innovations in the field of security.

kleinbedrijf index
Doe mee aan de Kleinbedrijf Index vragenlijst
In 2020 is Qredits gestart met de Kleinbedrijf Index in samenwerking met met ONL en de Hogeschool van Utrecht. Met deze index meten we elk half jaar hoe het Kleinbedrijf ervoor staat. Inmiddels staat de 7e editie in de steigers. Jouw mening als ondernemer is super belangrijk, dus doe mee!

ideeën innovatie
Onderschat ideeën van je medewerkers niet, ze kunnen zomaar de volgende doorbraak zijn
Grote doorbraken komen lang niet altijd van buiten, schrijft MT/Sprout columnist Simone van Neerven. Baanbrekende ideeën zoals post-Its, de Playstation en IKEA-winkels zijn daarvan het levende bewijs.

ondernemen
Jong Ondernemen
Je zit op school of doet een studie en je wilt ondernemer worden. Of je bent het al. Dan ben je vast op zoek naar inspiratie, duidelijke en betrouwbare info en slimme tips. Stichting Jong Ondernemen en de Kamer van Koophandel (KVK) hebben nu een gezamenlijk programma.

 The Future Group
Hét ondernemersprogramma van Nederland
Het ondernemersprogramma van The Future Group ondersteunt de next generation IT-ondernemers in de stap naar het zelfstandig ondernemerschap.

Theo Verhoeff, Ondernemersklankbord regio Rotterdam
Gemeentelijke schuldhulpverlening aan zelfstandigen
Nu de coronasteun is stopgezet, uitgestelde belastingen vanaf 1 oktober 2022 moeten worden betaald en te veel ontvangen coronasteun moet worden terugbetaald, wordt gevreesd voor een sterke toename van de faillissementen, in het bijzonder van zelfstandige ondernemers.

Abonneer op Kennis