Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Scale-up


ict carrieredag
1 oktober 2024 - De Haagse ICT-Carrièredag
De Haagse ICT-Carrièredag is voor bedrijven een dag vol mogelijkheden. Meld u nu aan! Op de Haagse ICT-Carrièredag komen studenten bij je langs! Geen drempels meer. Jij weet wat je nodig hebt, zij weten waarvoor je er staat.
een initiatief van de Haagse Hogeschool en Dutch Innovation Community #Zoetermeer

crossroads
Eind augustus opent 3e oproep internationale projecten gericht op transitieprioriteiten.
Heb jij een innovatief en technisch haalbaar projectidee gericht op een van de transitieprioriteiten? En wil je graag over de grenzen heen samenwerken met andere bedrijven? Crossroads organiseert eerste online infosessie is op vrijdag 21 juni. Lees hier verder.

250 groeibedrijven
De Top 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland 2024
Elk jaar onderzoekt ECE, in samenwerking met nlgroeit, welke Nederlandse bedrijven het snelst groeien. Hierbij is gekeken naar de absolute en relatieve groei van bedrijven met minimaal 10 FTE. Dit onderzoek wordt samengevat in een rapport over de groei van ondernemingen in Nederland en de publicatie van een lijst met de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland.

innovatie top 100
Inschrijven KVK Innovatie Top 100 2024
Hé innovatieve ondernemer! Wil jij meer naamsbekendheid, publiciteit en een groter netwerk? Grijp deze unieke kans en schrijf je gratis in voor de KVK Innovatie Top 100!

unconference
Zoetermeerse scale-ups participeren in regionale halfjaarlijkse Unconference
Tijdens de regionale Scale-up Unconference op 16 mei jongstleden deelden Zoetermeerse scale-ups onder deskundige leiding van Yes!Delft hun kennis, ervaring en uitdagingen als scale-up ondernemer.

handelsmissies
Benut internationale kansen met onze handelsmissies
Ben je een mkb of scale-up in Zuid-Holland en klaar om internationaal te groeien? Ontdek de kracht van onze handelsmissies. Samen met onze partners biedt InnovationQuarter jou de kans om grensoverschrijdende kansen te grijpen en succesvol te zijn in nieuwe markten.

internationaal zakendoen
Handelsmissies helpen mkb'ers met hun internationale kansen
Handelsmissies vergroten de kans van deelnemende bedrijven om te gaan handelen met of investeren in het land dat wordt bezocht. Dat blijkt uit onderzoek dat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft gedaan in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken.

bnr radio
Start- & scale-ups krijgen hulp bij zakendoen over de grens
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over ondersteuning aan start- & scale-ups bij zakendoen over de grens. Podcast BNR radio 30 april 2024

Abonneer op Scale-up