Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Scale-up


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Gids in subsidie-oerwoud: voor start-ups en andere ondernemers
Ondernemers hebben moeite de weg te vinden naar financieringsmogelijkheden van de overheid. Het subsidie-oerwoud, lees je soms zelfs. René Kamphuis, mkb-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Elke ondernemer zou minstens één keer bij ons moeten langskomen.”

Saas100
DIAS Software in top 10 best presterende Saas-bedrijven van Nederland
DIAS Software uit Zoetermeer staat op plek 10 in de Saas100, de top 100 van best presterende Saas-bedrijven van Nederland. Dat maakte MT/Sprout bekend.

Claire Tange
Angel community Joanna Invests laat (vooral) vrouwen investeren in female founders
Met Joanna Invests bouwt Claire Tange aan een community van angels die investeren in vrouwelijke startup-founders. We Are Eves is de eerste deal. 'Ik wil investeren in startups voor en door vrouwen democratiseren.'

sparren
Gratis sparren met ondernemers
Als je bedrijf groeit, ontstaan er nieuwe uitdagingen. Dan helpt het om te sparren met een ervaren ondernemer die hetzelfde heeft meegemaakt als jij. Interesse?

Top 250 groeibedrijven
Nederlandse groeibedrijven hebben flink gas gegeven in 2021
Uit de Top 250 Groeibedrijven van 2022 blijkt dat de Nederlandse groeibedrijven in 2021 flink gas hebben gegeven na twee moeilijke jaren. Zo ook het Zoetermeerse Van Berkel Professionals en GOODZO. Zij behoren wederom tot de 250 snelste groeiers van Nederland.

oranje handelsmissie fonds
Tot 30 juni: Aanvragen Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) open
Het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) helpt succesvolle Nederlandse ondernemers met het waarmaken van hun exportdroom. 10 winnaars krijgen 1 jaar lang professionele begeleiding bij hun entree op een nieuwe buitenlandse markt.

zaken doen in de verenigde staten
Interesse in het bouwen van een team in de Verenigde Staten?
Omdat er veel interesse is in, onder andere, visumaanvragen en het bouwen van een team in de Verenigde Staten, houdt InnovationQuarter samen met partners netwerkbijeenkomsten over het bouwen van een succesvol team in de VS.

groeigeld
5 zaken om als startup op te letten bij het zoeken naar investeerders
Geld ophalen, je ontkomt er bijna niet aan als startup. Hoe zorg je ervoor dat je geldronde optimaal verloopt? Vijf tips voor een gestroomlijnde gang langs hongerige investeerders.

Abonneer op Scale-up