Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Scale-up


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Gids in subsidie-oerwoud: voor start-ups en andere ondernemers
Ondernemers hebben moeite de weg te vinden naar financieringsmogelijkheden van de overheid. Het subsidie-oerwoud, lees je soms zelfs. René Kamphuis, mkb-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Elke ondernemer zou minstens één keer bij ons moeten langskomen.”

stapelfinanciering
De ideale financieringsmix met stapelfinanciering
Misschien herken je het wel: je zoekt een bedrijfsfinanciering, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. En heb je een financiering gevonden? Dan is deze soms niet toereikend. Gelukkig biedt stapelfinanciering hiervoor de oplossing.

financiering
Voorbereiding financieringsverzoek belangrijker en complexer dan voorheen
Het verkrijgen van voldoende financiering om de groei mogelijk te blijven maken is voor veel groeiondernemers een uitdaging. Zeker om financiering aan te trekken tegen goede voorwaarden die voldoende ruimte laten om te blijven ondernemen en groeien.

Pre-registratie
Verdient jouw bedrijf een plek in de Top 250 Groeibedrijven 2023?

Pre-registratie Top 250 Groeibedrijven 2023. Verdient jouw bedrijf in 2023 een plek in de Top 250 Groeibedrijven 2023? Schrijf je dan alvast in en wij houden je op de hoogte!

Pre-registration Top 250 Scaleups 2023
Does your company deserve a place on the list of 2023? Sign up now and we will keep you posted!Oranje Handelsmissiefonds
Het Oranje Handelsmissiefonds opent deuren
Het Oranje Handelsmissiefonds opent letterlijk deuren in het buitenland die anders gesloten blijven. Heb jij ambities om met je bedrijf de stap naar het buitenland te zetten of om je exportambities uit te breiden? En kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Lees dan hier verder....

subsidie innovatie
Welke subsidies zijn er voor innovatie?
Hoe kom je aan geld voor innovatie? Er zijn genoeg subsidies en andere hulpregelingen beschikbaar. Maar veel subsidiepotjes raken niet leeg, omdat ondernemers niet weten dat ze bestaan. Zonde. Wil je weten wat er mogelijk is qua innovatie-subsidie?

Remco Treuren
WebinarGeek spreidt zijn vleugels uit
Remco Treuren, eigenaar en oprichter van WebinarGeek, zag in 2015 een gat in de markt: betaalbare webinartools ontwikkelen die ondernemers zelfstandig kunnen gebruiken. Dit leidde tot de start van WebinarGeek, een Zoetermeers bedrijf dat eigen webinar software ontwikkelt en vermarkt.

Top 250 Scaleups
Top 250 Scaleups 2022
Curious to know who are the fastest-growing companies in the Netherlands? And to learn more about their recipe for growth? Welcome to Top 250 Scaleups 2022 – the latest edition of our yearly monitor of the top scaleups in the Netherlands.
Congratz to VB Professionals and Goodzo.

Abonneer op Scale-up