Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Financiering


Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Gids in subsidie-oerwoud: voor start-ups en andere ondernemers
Ondernemers hebben moeite de weg te vinden naar financieringsmogelijkheden van de overheid. Het subsidie-oerwoud, lees je soms zelfs. René Kamphuis, mkb-adviseur bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). “Elke ondernemer zou minstens één keer bij ons moeten langskomen.”

financieringsmogelijkheden
Financiering voor ondernemers: overzicht per fase
U heeft geld nodig voor uw bedrijfsplannen. De overheid kan u daarbij helpen met subsidies, fiscale instrumenten, financiering of investeringen.

angel investeerders
Deze 11 angel-investeerders maken van Nederlandse startups wereldspelers
Startups gaan pas echt vliegen wanneer ze leren van ondernemers die het kunstje vaker hebben geflikt. Dat vliegwiel draait in Nederland steeds harder, mede dankzij deze 11 prominente angel-investeerders.

financiering
Alternatieve financiering: ontdek de mogelijkheden bij Credion
Als u op zoek bent naar geld om uw bedrijf te laten groeien, ligt het voor de hand om naar de bank te gaan voor een lening. Dit is echter lang niet (meer) altijd de beste oplossing. Er zijn namelijk veel alternatieve financieringsvormen, die in uw situatie misschien wel veel gunstiger zijn.

liquiditeitsproblemen
Corona-crisis, voorkom liquiditeitsproblemen met deze 12 tips
Stichting MKB Financiering en ONL voor Ondernemers hebben samen een checklist voor zzp’er en mkb ondernemers gemaakt met 12 tips om liquiditeitsproblemen te beperken en enkele concrete tips om op korte termijn aan extra financiering en liquiditeit te komen.

Qredits
NSR en Qredits helpen ondernemers naar schuldzorgenvrije toekomst
De Nederlandse Schuldhulproute (NSR) en kredietverstrekker Qredits slaan de handen ineen om schuldzorgen bij ondernemers te verminderen en voorkomen.

financiering
Startup: financiering van de overheid
Met overheidsgeld in je startup investeren. Of bij de overheid financiering aanvragen voor je scaleup. Daar denk je misschien niet direct aan. Toch zijn er veel mogelijkheden.

Cash Conversion Cycle
Groeien zonder investeerders (met behulp van CCC)
Wil jij verder groeien, zonder externe financiering? Kijk dan eens hoe je je kaspositie en rendement kunt verbeteren, met behulp van de Cash Conversion Cycle.

Abonneer op Financiering