Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Stories


Sabine en Teun van WiGo4IT
Wigo4it zoekt samenwerking met Dutch Innovation Community en studenten
Namens Wigo4it, nieuwste lid van de Dutch Innovation Community op de Dutch Innovation Park, vertellen Teun van der Vorm (algemeen directeur) en Sabine van Rooijen (tribelead People & Excellence) meer over hun grootste uitdagingen.

Online soccer manager
Eerste start-up: wat waren mijn top 5 fouten?
"Niet alle ondernemers maken dezelfde fouten, maar er zijn er wel een aantal die heel veel voorkomen. Mijn fouten vallen, zo weet ik nu, ook in die categorie", aldus Jeroen Derwort, founder van het wereldwijd succesvolle Online Soccer Manager.

digitale transformatie
De 4 grootste misvattingen rondom digitale transformatie
Nieuwe, datagedreven verdienmodellen. Een kortere time to market. Op het snijvlak van big data en innovatieve technologieën als AI, Robotic Process Automation (RPA) en cloud computing ontstaan tal van mogelijkheden voor digitale transformatie.

Goodzo
Goodzo levert uiteindelijk een betere dienstverlening dan dat wij zelf zouden kunnen doen
Steven van Bemmel is Manager ICT en Market & Data Analytics bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. De afgelopen jaren heeft hij zijn afdeling zien veranderen: van een afdeling dat alles op het gebied van ICT zelf deed, transformeerde het naar een regie-organisatie.

TKH Security
PingProperties verwelkomt TKH Security op Dutch Tech Campus in Zoetermeer
PingProperties heeft een nieuwe langdurige overeenkomst gesloten met TKH Security B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group N.V., op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer.

ondernemen in de bouw
Winst maken in de bouw: 4 digitale oplossingen
Als ondernemer ben je vaak op zoek naar kansen om meer winst te maken. Soms levert een kleine aanpassing van je bestaande bedrijfsactiviteiten via een digitale oplossing al veel op.

Het IT
Het IT uitgeroepen tot Storage Partner of The Year
Het Zoetermeerse bedrijf Het IT is uitgeroepen tot Storage Partner of The Year tijdens de Dell Technologies Partner Awards op 7 december 2022.

vanberkel
Podiumplek voor Vanberkel Professionals in FD Gazellen Awards
Vanberkel Professionals is door het Financieele Dagblad erkend als een van ’s lands snelst groeiende bedrijven. Met een podiumplek in de regio West beleeft het advies- en interimbureau een primeur.

Abonneer op Stories