Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Stories


Bob van Berkel
Een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland: Vanberkel Professionals
Vanberkel Professionals is financieel specialist in interim- en adviesopdrachten binnen de publieke sector. Bob van Berkel, oprichter en directeur-eigenaar van Vanberkel Professionals, startte in 2007 met de ambitie om in vijf jaar tijd vijftig mensen aan het werk te hebben.

Merlin Software
Merlin Software ontwikkelt software voor crisismanagement
Overzicht houden is cruciaal tijdens een crisis. Met CrisisSuite als oplossing kwam het Zoetermeerse Merlin Software in de KVK Innovatie Top 100 over 2020 terecht. Zelfs op plaats 15 in de IT! “Dit is qua marketing nog veel interessanter dan ik dacht”, stelt Ruud van den Beukel, een van de oprichters.

PragmatiQ
Perined - Innovatie in eigen hand met de juiste techniek
Databeheer speelt momenteel een grote rol in de ontwikkeling van de zorgsector. Om deze data zo goed mogelijk in te kunnen zetten heeft PragmatiQ uit Zoetermeer een online applicatie in WEM ontwikkeld voor Perined.

startup
When is a startup no longer a startup?
There is a certain ‘allure’ or ‘swag’ to being called a startup. Picture this: beanie bags, hoodies, hoverboard, well-stocked pantry, foosball table, vegan options, gym and flexible working hours and you are most likely thinking of startups from anywhere in Silicon Valley or tech giants like Google and Facebook.

Remco Stolwijk
Doorgroeien van afstudeerstudent naar dienstverband bij Tellick
Softwarebedrijf Tellick, gevestigd in de Dutch Innovation Factory, begeleidt studenten met hun afstudeeronderzoeken. Remco Stolwijk (student HBO-ICT) heeft onderzoek gedaan naar het streamen van Virtual Reality (VR) en gaat nu als Software Engineer aan de slag bij Tellick.

Tessa Renkers in MKBDigiwerkplaats
Studenten helpen ondernemers bij digitaliseringsslag in het MKB
De MKB Digiwerkplaats koppelt ondernemers met een digitaliseringsvraag en -behoefte aan studenten uit het mbo en hbo. Het gevolg: frisse ideeën om de mogelijkheden van online sales en marketing, data en automatisering toch te kunnen omarmen. Aan het woord is projectleider Tessa Renkers.

Groene groeiers
Hoe Groene Groeiers duurzame startups over hun dode punt heen helpt
Bijna 400 bedrijven hebben zich aangesloten bij VNO-NCW-netwerk Groene Groeiers. Daar vinden bedrijven in alle soorten en maten elkaar rondom groene uitdagingen.

Sttendam Kledingwinkel
MKB Digiwerkplaats: Digitale Sprints MKB
De MKB Digiwerkplaats heeft een Digitale Sprint succesvol afgerond met mooie oplossingen voor ondernemers. De MKB Digiwerkplaats heeft totaal zeventien studenten weten te koppelen aan twintig ondernemers. Vier weken lang zijn de studenten van de opleiding HBO-ICT – Information Security Management aan de slag gegaan met digitale vraagstukken uit de praktijk.

Abonneer op Stories