Overslaan en naar de inhoud gaan

powered by gemeente Zoetermeer | MKB vriendelijkste gemeente van Zuid-Holland 2021-2023 | award MKB Nederland

  • IT
geef een boost aan jouw succes

Laat jouw start- of scale-up groeien!

Heb je een startup of scale-up in Zoetermeer? Vergroot dan nu je kansen op succes en groei met scale booster. Met scale booster maak je slim gebruik van de aanwezige kennis, expertise en ondernemersnetwerken in Zoetermeer en de regio, zodat jouw bedrijf alle ruimte krijgt om te groeien. Het scale booster team komt graag met je in contact, want de gemeente Zoetermeer hecht veel waarde aan een bloeiend bedrijfsleven.
Op maat voor IT
Startups in de IT-sector profiteren van de voordelen van advies op maat en kennis binnen een groot IT-cluster op het Dutch Innovation Park en de IT-opleiding van de Haagse Hogeschool (HHS) en MBO-Rijnland in de Dutch Innovation Factory.

Altijd een werkplek
Tijdelijk of voor een paar dagen per week een werkplek nodig? In Zoetermeer kun je terecht op verschillende flexwerkplekken.

Activiteiten voor start- en scale-ups
Is jouw startup of scale-up klaar voor de volgende stap? Met de evenementen, workshops en netwerken op deze website benut je alle potentie.

Startende ondernemers op weg
Er zijn allerlei initiatieven om startende ondernemers goed op weg te helpen. Het scale booster team weet waar je moet zijn.

Scale booster
Scale booster is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Het scale booster groeiprogramma voor start- en scale-ups wordt vorm gegeven in samenwerking met netwerkpartners uit het start- & scale-up ecosysteem.
gemeente Zoetermeer
scale booster zoetermeer

LAAT JE START- OF SCALE-UP GROEIEN!

wat kunnen we voor jou doen?

Wij helpen start- en scale-ups groeien.

Irma de Graaff

Acc.manager start- & scale-ups

Harold Beffers

progr. start- & scale-ups

Fons de Ree

sr. acc.manager Dutch Innovation Park

Jan Iedema

wethouder economie Zoetermeer

wij komen graag met je in contact ...

startup agenda

Bioplastics: een introductie voor start-ups en MKB’ers

Voor wie? Het evenement is voor start-ups en MKB-ondernemers die geïnteresseerd zijn in bioplastics. Programma De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod: Wat zijn bioplast...

NL Paviljoen tijdens Business of Design Week Hongkong

Business of Design Week in Hongkong Nederland is dit jaar partnerland van de Business of Design Week, ofwel de BODW. Dit is het meest invloedrijke, jaarlijkse evenement in Azië op ...

Start-up missie naar Slush Helsinki 2023

Slush 2023 Meer dan 12.000 bezoekers, 4.200 start-ups, 2.200 investeerders en 650 journalisten uit de hele wereld ontmoeten elkaar op Slush 2023 in Helsinki. Dit internationale tec...

WBSO voorlichtingsbijeenkomst 29 november

Voor wie? De voorlichtingsbijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die zelf WBSO willen aanvragen voor een R&D-project. Programma Tijdens de bijeenkomst bespreken we de volgende ond...

updates en stories

Informatie voor ondernemers die zijn getroffen door de corona-maatregelen

kennis en inspirantie

Kennisbank

startups Zoetermeer

35
verified startups
380
startup employees
13
corporates