Overslaan en naar de inhoud gaan

powered by gemeente Zoetermeer | MKB vriendelijkste gemeente van Zuid-Holland 2021 | award MKB Nederland

  • IT

Geef een boost aan jouw succes!

Laat jouw start- of scale-up groeien!

Heb je een startup of scale-up in Zoetermeer? Vergroot dan nu je kansen op succes en groei met scale booster. Met scale booster maak je slim gebruik van de aanwezige kennis, expertise en ondernemersnetwerken in Zoetermeer en de regio, zodat jouw bedrijf alle ruimte krijgt om te groeien. Het scale booster team komt graag met je in contact, want de gemeente Zoetermeer hecht veel waarde aan een bloeiend bedrijfsleven.
Op maat voor IT
Startups in de IT-sector profiteren van de voordelen van advies op maat en kennis binnen een groot IT-cluster op het Dutch Innovation Park en de IT-opleiding van de Haagse Hogeschool (HHS) en MBO-Rijnland in de Dutch Innovation Factory.

Altijd een werkplek
Tijdelijk of voor een paar dagen per week een werkplek nodig? In Zoetermeer kun je terecht op verschillende flexwerkplekken.

Activiteiten voor start- en scale-ups
Is jouw startup of scale-up klaar voor de volgende stap? Met de evenementen, workshops en netwerken op deze website benut je alle potentie.

Startende ondernemers op weg
Er zijn allerlei initiatieven om startende ondernemers goed op weg te helpen. Het scale booster team weet waar je moet zijn.

Scale booster
Scale booster is een initiatief van de gemeente Zoetermeer. Het scale booster groeiprogramma voor start- en scale-ups wordt vorm gegeven in samenwerking met netwerkpartners uit het start- & scale-up ecosysteem.
gemeente Zoetermeer
scale booster zoetermeer

LAAT JE START- OF SCALE-UP GROEIEN!

wat kunnen we voor jou doen?

Wij helpen start- en scale-ups groeien.

Irma de Graaff

Acc.manager start- & scale-ups

Harold Beffers

progr. start- & scale-ups

Fons de Ree

sr. acc.manager Dutch Innovation Park

Jan Iedema

wethouder economie Zoetermeer

wij komen graag met je in contact ...

startup agenda

Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee (7 december, 9:30 uur)

Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeen...

Webinar Slim ondernemen met informatie uit IE-databanken (7 december)

Vraagt u zich als ondernemer af: "Intellectueel Eigendom van anderen, wat kan je ermee?" Volg dan dit webinar waarin we uitleggen welke informatie u uit Intellectueel Eigendom (IE)...

European Innovation Council online workshop: from science to sales

Heeft u een competitief, baanbrekend idee? En wilt u in het lab bewijzen dat het kan dienen als toekomstige technologie? Of heeft u een prototype van een bijzondere innovatie die u...

Horizon Europe workshops: impact! (13 december)

Tijdens onze online workshops over Horizon Europe leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en ind...

updates en stories

Informatie voor ondernemers die zijn getroffen door de corona-maatregelen

thema's

Kennis en inspiratie

startups Zoetermeer

39
verified startups
377
startup employees
3
corporates