Overslaan en naar de inhoud gaan

scale booster agenda

Boost jouw event

Hoe werkt de event booster

In de event booster vind je allerlei zakelijke (netwerk) events voor start- & scale up's en (aspirant) ondernemers. Nieuwe bijeenkomsten kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Ben jij organisator? Op deze pagina leggen wij uit hoe je een nieuw event kunt aanmelden.
De agenda van scale booster is een overzicht van allerlei evenementen die relevant zijn voor iemand die onderneemt of gaat ondernemen. Denk aan een startup event, zakelijk netwerkevent, startersdag, seminar over financiering of een workshop over cyber security.

Worden alle events geaccepteerd?

Niet alle evenementen komen in de event booster. Naast lokale ondernemersevents, plaatsen we voornamelijk relevante events van overkoepelende, onafhankelijke organisaties.
De redactie maakt in het kader van inspiratie en kennisdeling voor en door ondernemerseen een afweging of het wenselijk is een commercieel event aan onze ondernemersagenda toe te voegen.

Twijfel je of jouw event kan worden geplaatst? Neem dan contact met ons op.

Wanneer is mijn event zichtbaar?

Het is goed om te weten dat aanmeldingen altijd worden geaccordeerd door het team van scale booster. Voordat een aangemeld evenement wordt gepubliceerd, wordt de inhoud nagelopen op relevantie en redactie. In de regel gebeurt dit tijdens kantooruren nog dezelfde werkdag.

Event aanmelden

Via onderstaand formulier kan je nieuwe evenementen, contact- of inloopmomenten aanmelden. Je kunt hierin ook de link naar de pagina van je evenement zetten.
Belangrijk: vul het formulier volledig in en check voor het insturen of de informatie klopt. Het toevoegen van beeldmateriaal is geen vereiste.