Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Pers


Bubbleflush
CSU Cleaning Services zet een revolutionaire stap in duurzaam schoonmaken met de uitrol van de BubbleFlush!
CSU heeft een belangrijke stap gezet in de transitie naar chemievrij reinigen met de grootschalige uitbreiding van de implementatie van de BubbleFlush. Na een succesvolle introductie heeft CSU besloten deze innovatieve technologie verder uit te rollen. Bij de Wecoline stand op de Interclean 2024 ondertekende Ton van de Ven, Manager Inkoop & Facilitaire Zaken CSU, een cheque voor de aankoop van maar liefst 1.000 BubbleFlush sets.

emerce 100
Multiply wederom in de Emerce100 bij de beste digital agencies van Nederland
Vlak voor Koningsdag mogen we al een feestje vieren met Multiply! We staan wederom in de Emerce100 bij de beste digital agencies van Nederland. Met 5,5 ster in de categorie digital marketing bureau's klein weer een enorme prestatie van het hele team! Trots!

bubbleflush
Dennis vindt toiletreiniger uit: 'Geen vieze randen meer in wc'
Dennis Luiten (50) ergerde zich suf aan zijn vuile wc-pot vol. Dat moest anders kunnen, dacht deze Zoetermeerse uitvinder. Met zijn vriend Hidde Reitsma (48) bedacht hij de BubbleFlush, die de wc-pot snel en perfect reinigt.

Polypane
Zoetermeer startup Polypane, winner of European Enterprise Awards 2023 at EU Business News.
Zoetermeer startup Polypane got another award! 🤩 🥳 In the European Enterprise Awards 2023. Polypane was named "Best digital developer tools company".

Tranzero/ Dennis Luiten
Succesverhaal nu ruim een jaar onderweg met de bubbleflush bij de Gemeente Leiden
Schoonmaakinnovatie van Zoetermeerse ondernemer wordt succesvol ingezet in gemeente Leiden. Via een subsidieregeling is in Leiden een groot aantal Bubbleflushes aangeschaft. De toiletten op het Stadhuis Leiden zijn nu schoon zonder gebruik van zware chemicaliën die in het riool en het grondwater terecht komen. Bovendien bespaart deze nieuwe manier van schoonmaken water en vele kilo’s verpakkingsmateriaal.

expobike
Studenten brengen met Expobike zorgtechnologie aan huis
Op 6 februari is de Expobike gelanceerd tijdens de Slimme Zorgestafette in het Experimenteerhuis in Zoetermeer. Studenten Verpleegkunde van mboRijnland gaan met deze bakfiets, gevuld met zorgtechnologie producten, de wijk in.

Gummy Games
Mallow Mystery wint game award op de Grote Expo
In de Dutch Innovation Factory won Gummy Games, het team achter de game Malllow Mystery de award voor beste game. Op de Grote Expo maakten zij de meeste indruk op de jury, die bestond uit docenten, afgevaardigden van de Dutch Games Association en Miniclip Nederland.

Infinity
Infinity IT bundelt krachten met SKS Professionals
Zoetermeer, 18 december 2023 – Managed services dienstverlening Infinity IT breidt per direct haar dienstenportfolio verder uit met detachering door de overname van SKS Professionals. De organisaties bundelen daarmee de krachten om meer organisaties te ontzorgen op het gebied van ICT.

Abonneer op Pers