Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Start


meewerkende partner
Vergoeding voor je meewerkende partner
Je hebt een eenmanszaak en je partner werkt mee in je bedrijf. Hoe regel je de beloning van dit werk en welke vergoeding is het meest gunstig? We zetten de mogelijkheden voor jou op een rij.

TFG Startersavond
10 februari - The Future Group Startersavond voor professionals in de IT-sector.
Wil jij als senior IT professional de stap naar zzp nemen of ben je al zzp’er maar wil je graag zelfstandig ondernemen in een samenwerkingsverband? Dan is de TFG Startersavond iets voor jou!
Online event: 10 februari: 16:00 - 17:30 uur

eigen bedrijf
25 januari - KvK startersavond | online event.
Denk je eraan om een eigen bedrijf te beginnen of ben je net gestart? Deelname aan het online event ‘Een eigen bedrijf starten’ is een volgende stap om succesvol aan je eigen bedrijf te werken.
Online event: 25 januari, 20:00 uur

digitaal veilig
Werk jij digitaal veilig? Controleer het met de checklist
Om veilig online te ondernemen moet je tijd investeren in je cyberveiligheid. Maar waar begin je? Met deze checklist zie je wat je minimaal zou moeten doen om cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Hoeveel punten kun jij al afvinken?

offerte
10 tips voor succesvolle offertetrajecten
De offerte is het beginpunt van een potentiële, nieuwe opdracht. Maar veel bedrijven laten onnodig kansen liggen in het offertetraject. Hoe vergroot je de succesratio van je offertes? Lees deze 10 tips voor succesvolle offertetrajecten.

trendrapport
KVK Trendrapport november: veel starters in logistieke sector; aantal faillissementen stijgt
Er waren in november 20.275 starters, dat is 1% minder dan in november 2020. Het totaal aantal bedrijven is op 1 december 2021 verder gestegen naar 2.195.820. Hiervan zijn er ruim 1,1 miljoen fulltime zzp’ers en ruim 300.000 parttime zzp’ers.

subsidie
3 veelgebruikte subsidies en regelingen die per 1 januari 2022 veranderen
Subsidies en fiscale regelingen kunnen financieel voordeel opleveren voor jouw bedrijf. Bekijk welke subsidie of regeling interessant kan zijn voor jouw bedrijf. En lees wat er verandert in 2022.

Freelancer of the year
Maaike Grovenstein gekozen tot Freelancer Of The Year
Tijdens de Freelancer of the Year Awards 2021 werd bekend gemaakt dat Maaike Grovenstein, met haar bedrijf Fysio Maaike in Zoetermeer, zich een jaar lang Freelancer of the Year (FOTY) mag noemen.
Van harte gefeliciteerd!

Abonneer op Start