Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Start


trendrapport
Toename starters, forse toename stoppers
Het KVK Trendrapport Bedrijfsleven over mei 2022 laat verder een grote dynamiek zien in de gezondheids- en horecabranche.

sparren
Gratis sparren met ondernemers
Als je bedrijf groeit, ontstaan er nieuwe uitdagingen. Dan helpt het om te sparren met een ervaren ondernemer die hetzelfde heeft meegemaakt als jij. Interesse?

wetswijzigingen per 1 juli 2022
Wetswijzigingen voor starters per 1 juli 2022
Per 1 juli 2022 krijg je te maken met nieuwe wetten en regels. Zo gaat de btw op energie omlaag, waarschijnlijk tot het einde van dit jaar. Ook moeten grote bedrijven hun rekeningen aan kleine ondernemers binnen 30 dagen betalen

webshop
28 mei - Nieuwe regels voor online verkopen
Webshops en online platforms moeten de klant beschermen. Vanaf 28 mei 2022 gelden er strengere regels. U moet duidelijk zijn over wat u verkoopt, de prijs en de levertermijn. Lees aan welke wetten en regels uw online onderneming moet voldoen. Gebruik de checklist om niets te vergeten.

geld lenen als zzp'er
Een lening aanvragen als zzp'er
Met je eigen (spaar)geld en vanuit je omzet kun je al veel betalen. Heb je toch extra geld nodig? Kijk dan hier waar je zakelijk geld kunt lenen als zzp'er.

belastingdienst
Maandelijks belastingdienst webinar voor ondernemers
Als u een bedrijf start, moet u direct veel zaken regelen. Ook rondom belastingen. Tijdens dit maandelijke gratis online live event krijgt u antwoord op uw vragen over belastingen. U leert wat u moet doen om goed te starten met de Belastingdienst.

krachtmeting
Doe de KVK Krachtmeting krijg inzicht in je ondernemersvaardigheden
Met de KVK Krachtmeting krijg je inzicht in je ondernemersvaardigheden. De test bestaat uit vragen over ondernemerschap, marketing, netwerken en financiën.

student ondernemers
Tip top 8 voor student ondernemers
Het is heel goed mogelijk om het starten en runnen van een bedrijf te combineren met je studie. Een succesvolle student ondernemer ziet kansen, heeft lef en doorzettingsvermogen. En heeft zijn zaken goed op orde. 8 tips die je hierbij helpen.

Abonneer op Start