Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Subsidies en regelingen


mobiliteitsteam
Mobiliteitsteam helpt je aan werk in de coronacrisis
Ben jij door de coronacrisis je werk verloren of dreig je jouw werk te verliezen? Heb je extra hulp nodig bij het vinden van ander of nieuw werk? Het Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal (RMT ZHC) helpt werkzoekenden, werknemers en ondernemers met onder andere (om)scholing en begeleiding.

herstructureren
Qredits verstrekt corona-doorstartkredieten aan MKB-bedrijven
Het kabinet stelt over een periode van drie jaar 200 miljoen euro beschikbaar voor leningen aan MKB-bedrijven die getroffen zijn door de coronacrisis. Deze ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een lening van maximaal 100.000 euro, onder gunstige voorwaarden.
Indienen aanvragen kan per 1 juni 2021.

samen corona onder controle
Coronavirus: Informatie voor ondernemers in Zoetermeer
Er zijn verschillende landelijke en lokale regelingen waar u als ondernemer gebruik van kunt maken. Lees in dit bericht hoe de gemeente Zoetermeer ondernemers ondersteunt en volg de links naar informatie van de Rijksoverheid.

werk voor zelfstandigen
4 juli - Werk vinden dat écht bij je past?
Ben je als zelfstandig ondernemer geraakt door veranderingen in de markt? Het Regionaal Mobiliteits Team (RMT-ZHC) en Leerwerkloket willen je helpen aan werk dat echt bij jou past. Kom naar het inloopcafé Max in Bibliotheek Forum, Stadhuisplein 1 Zoetermeer.

mkbdoorgaan
Wie kan mij helpen?
Of je nou een eigen restaurant, sportschool of boekenwinkel hebt, ondernemersvragen en/of geldzorgen kunnen onverwacht bij je opspelen. Meer dan 160 gespecialiseerde partijen staan via MKBDoorgaan voor je klaar om je te helpen.

oranje handelsmissie fonds
Tot 30 juni: Aanvragen Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) open
Het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) helpt succesvolle Nederlandse ondernemers met het waarmaken van hun exportdroom. 10 winnaars krijgen 1 jaar lang professionele begeleiding bij hun entree op een nieuwe buitenlandse markt.

coronasteun
Corona-steunpakket voor banen en economie stopt per 1 april 2022
Belastingmaatregelen en financierings- en kredietregelingen zijn nog wel (deels) van kracht. Ook is er hulp en advies over ondernemen, omscholing en schulden.

crisis
Wie helpt mijn bedrijf in crisistijd?
Geldzorgen? Wanneer jouw bedrijf door een dal gaat, kun je best een klankbord gebruiken. Een expert die met je meekijkt en meedenkt over de toekomst. Een objectieve, frisse blik zonder eigen belang en nieuwe inzichten. Er zijn organisaties die jouw bedrijf helpen en met je meekijken naar de mogelijkheden.

Abonneer op Subsidies en regelingen