Overslaan en naar de inhoud gaan

Updates Subsidies en regelingen


mobiliteitsteam
Als zelfstandige sterker verder met het Mobiliteitsteam!
Ben je zelfstandig ondernemer en ben je geraakt door veranderingen in de markt? Of ben jij je werk verloren of dreig je jouw werk te verliezen? Het Regionaal Mobiliteitsteam Zuid-Holland Centraal (RMT ZHC) helpt zelfstandigen, werknemers en werkzoekenden met onder andere kosteloze (om)scholing en begeleiding.

herstructureren
Qredits verstrekt corona-doorstartkredieten aan MKB-bedrijven
Het kabinet stelt over een periode van drie jaar 200 miljoen euro beschikbaar voor leningen aan MKB-bedrijven die getroffen zijn door de coronacrisis. Deze ondernemers kunnen in aanmerking komen voor een lening van maximaal 100.000 euro, onder gunstige voorwaarden.
Indienen aanvragen kan per 1 juni 2021.

samen corona onder controle
Coronavirus: Informatie voor ondernemers in Zoetermeer
Er zijn bijna geen coronamaatregelen meer. Lees in dit bericht hoe de gemeente Zoetermeer ondernemers ondersteunt en volg de links naar informatie van de Rijksoverheid.

Omscholingsregeling
Subsidieregeling omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT en techniek
Wilt u personeel omscholen naar een beroep in de techniek of ICT? Als werkgever kunt u aanspraak maken op financiële ondersteuning van de Subsidieregeling omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT en techniek.

coronabanen in de zorg
Subsidie Coronabanen in de Zorg 2022 geopend
Zorgaanbieders kunnen vanaf 15 november 2022 subsidie aanvragen voor coronabanen die zij gerealiseerd hebben voor de periode van januari 2022 tot en met juni 2022. Het aanvragen van de subsidie is mogelijk tot en met dinsdag 6 december om 17.00 uur.

BMKB-Groen
Met BMKB-Groen worden financieringsmogelijkheden voor verduurzamingsinvesteringen door MKB vergroot
Om de financieringsmogelijkheden voor verduurzamingsinvesteringen door het mkb te vergroten is de BMKB verruimd met een groen luik, de BMKB-G. De BMKB-G is bedoeld voor mkb'ers met hooguit 250 personeelsleden.
Geopend 7 november 2022

energie
Regelingen voor ondernemers bij hoge energierekening
De hoge energieprijzen raken iedereen in Nederland, ook ondernemers. Voor een groot deel van het mkb komt er daarom een prijsplafond. Daardoor betaal je minder voor je energie tot een bepaald verbruik. Daarnaast trekt het kabinet meer geld uit om te stimuleren dat bedrijven verduurzamen.

Oranje Handelsmissiefonds
Het Oranje Handelsmissiefonds opent deuren
Het Oranje Handelsmissiefonds opent letterlijk deuren in het buitenland die anders gesloten blijven. Heb jij ambities om met je bedrijf de stap naar het buitenland te zetten of om je exportambities uit te breiden? En kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Lees dan hier verder....

Abonneer op Subsidies en regelingen