Overslaan en naar de inhoud gaan
mkbdoorgaan

Wie kan mij helpen?

Of je nou een eigen restaurant, sportschool of boekenwinkel hebt, ondernemersvragen en/of geldzorgen kunnen onverwacht bij je opspelen. Meer dan 160 gespecialiseerde partijen staan via MKBDoorgaan voor je klaar om je te helpen.

Heb je vragen als: 

  • Hoe kom ik aan geld?
  • Hoe laat ik mijn bedrijf groeien?
  • Moet ik doorgaan of stoppen met ondernemen?
  • Hoe bereik ik meer klanten?
  • Van welke steunmaatregelen kan ik gebruikmaken?

De adviseurs van MKBDoorgaan.nl bieden jou advies en oplossingsmogelijkheden voor de ontstane probleemsituatie. Indien vervolgstappen wenselijk zijn, vindt een warme overdracht plaats naar een gespecialiseerde partij binnen het netwerk van MKBDoorgaan.nl die je verder helpt. Met praktische noodzakelijke ondersteuning helpt MKBDoorgaan.nl jou bij de continuering en groei van jouw bedrijf.

Over MKB Doorgaan

MKBDoorgaan.nl is een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt. Dat doen we aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. MKBDoorgaan.nl legt als ‘linking pin’ snel de verbinding tussen uw vraag en praktische ondersteuning.