Overslaan en naar de inhoud gaan
innovatie top 100

Zoetermeerse ondernemers schitteren in KVK Innovatie Top 100

Zoetermeer 18 oktober 2023 - Twee Zoetermeerse ondernemers zijn opgenomen in de KVK Innovatie Top 100, editie 2023. Het gaat om Virtual Bodyguard BV en TranZero BV. Met deze prestigieuze lijst zet de Kamer van Koophandel de 100 meest innovatieve Nederlandse bedrijven in de schijnwerpers.

De Kamer van Koophandel stimuleert met deze lijst mkb-bedrijven om te groeien en te innoveren. ‘“We zijn trots op deze ondernemers en hun prestaties.” vertelt wethouder economie Jan Iedema. “Zoetermeer zit vol met innovatieve bedrijven en toekomstige kanshebbers op deze eervolle vermelding.”

Het eerste Zoetermeerse bedrijf in de lijst is Virtual Bodyguard BV (www.bodyguard.io), opgericht door Daniël Luthra. Dit IT-bedrijf heeft unieke technologie ontwikkeld om organisaties te beschermen door bijlagen virusvrij te 'wassen' voordat medewerkers erop klikken.

Ook TranZero BV, opgericht door Zoetermeerder Dennis Luiten, verdient volgens de KVK een plek in de top 100. Hun innovatie de ‘BubbleFlush’ (www.bubbleflush.nl) zorgt ervoor dat toiletten volledig chemievrij en 100% duurzaam kunnen worden gereinigd. De BubbleFlush won nationaal en internationaal al meerdere prijzen en werd begin oktober op de European Cleaning & Hygiene Awards in Dublin uitgeroepen tot winnaar van de ‘Technological Innovation of the Year Award’.