Overslaan en naar de inhoud gaan
bubbleflush

BubbleFlush in de prijzen tijdens European Cleaning & Hygiene Awards 2023

De BubbleFlush heeft tijdens de European Cleaning & Hygiene Awards 2023 in het Ierse Dublin de ‘Technological Innovation of the Year Award’ ontvangen. De jury prijst de BubbleFlush voor zijn innovatie en benadrukt vooral dat een zware taak, het schoonmaken van het toilet, nu een makkelijke klus is geworden.

De jaarlijkse European Cleaning & Hygiene Awards erkennen en vieren innovatieve prestaties en excellentie in de schoonmaak- en hygiëne-industrie over heel Europa. De ‘Technological Innovation of the Year Award’ wordt toegekend aan de meest baanbrekende technologische innovatie die de normen in de sector heeft verhoogd en een significante impact heeft gehad op het verbeteren van de efficiëntie en duurzaamheid. “Het winnen van de award voor de beste technologische innovatie van het jaar is een prachtige bekroning op alle inspanningen die we gezamenlijk hebben geleverd in de ontwikkeling van de BubbleFlush”, vertellen Hans Paul Visscher, directeur/eigenaar van Wecovi, en Dennis Luiten, directeur/eigenaar van TranZero uit Zoetermeer.

Ultrasone trillingen

De BubbleFlush, ontwikkeld door TranZero, is een innovatief product dat een revolutie teweegbrengt in de sanitaire hygiëne. Met de BubbleFlush reinig je een toilet zonder chemische reinigingsmiddelen. Hiermee wordt veel chemie bespaard. Het afvalwater is schoner en draagt hierdoor bij aan een beter milieu. Door middel van ultrasone trillingen, te vergelijken met de apparatuur die de tandarts gebruikt voor het verwijderen van tandsteen, wordt het toilet gereinigd. Schoonmakers hoeven met het gebruik niet meer op hun knieën te werken en agressieve chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken. Hierdoor kunnen zij ergonomisch werken en beschermt het de gezondheid van de schoonmaker.

Gamechanger

De BubbleFlush vertegenwoordigd het streven naar vooruitgang in de schoonmaak- en hygiëne-industrie en belooft een gamechanger te zijn in de manier waarop sanitaire voorzieningen worden onderhouden en schoongemaakt. Sinds 2021 hebben TranZero en Wecoline een exclusieve samenwerking voor de BubbleFlush. TranZero neemt binnen deze samenwerking de productontwikkeling en de productie op zich. Wecoline, onderdeel van Wecovi, focust zich op  de marketing en verkoop van de BubbleFlush.

BubbleFlush in actie tijdens Schoonmaak Vakdagen

Tijdens de Schoonmaak Vakdagen op 14 en 15 november 2023 zal de BubbleFlush aan het publiek worden getoond. Wecoline demonstreert de innovatie dan op het gloednieuwe demoplein. Meer informatie over de Schoonmaak Vakdagen vindt u hier.