Overslaan en naar de inhoud gaan
vanberkel

Podiumplek voor Vanberkel Professionals in FD Gazellen Awards

Vanberkel Professionals is door het Financieele Dagblad erkend als een van ’s lands snelst groeiende bedrijven. Met een podiumplek in de regio West beleeft het advies- en interimbureau een primeur.

“Deze prijs is een echte bekroning van ons werk”, zegt oprichter en directeur Bob van Berkel. Want waar Vanberkel Professionals eerder al diverse awards wist te winnen voor zijn sterke groei, waaronder eerdere nominaties voor de FD Gazellen Awards, is de derde plek in de categorie groot binnen regio West voor Vanberkel Professionals het “absolute hoogtepunt”.

“We hebben dit bereikt door écht te gaan waar wij voor staan”, aldus Van Berkel. “Namelijk: ‘samenwerken aan ambities’, aan de ambities van onze organisatie, opdrachtgevers en medewerkers. En dat is een gezamenlijk geleverde inspanning, ieder dag weer! Dat het werken vanuit dit gedachtegoed mag resulteren in het winnen van deze award is geweldig.”

Het Zoetermeerse Vanberkel Professionals helpt opdrachtgevers binnen de publieke sector met vraagstukken op het gebied van finance, risk, compliance, legal en informatiemanagement. Het bureau levert zowel consultancy als professionals voor de uitvoering van tijdelijke opdrachten.

“We hebben rond de 170 medewerkers in vaste dienst en een flexibele schil van bijna 500 medewerkers”, zegt Sebastiaan de Ruiter, die sinds 2013 de rol van directeur bekleedt.

“Onze mensen zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers binnen de brede publieke sector invulling kunnen geven aan hun sociaal-maatschappelijke taken en vraagstukken. Met onze eigen expertise en gemeenschappelijke drive maken we impact bij organisaties en de samenleving”, zegt De Ruiter.

Tekenend voor de cultuur binnen Vanberkel Professionals werd de FD-prijs niet door Van Berkel en De Ruiter opgehaald, maar door collega’s (v.l.n.r.) Harold Heitink, Marysol van ’t Hoog (Manager Marketing & Communicatie) en Koen Vinke (business managers).