Overslaan en naar de inhoud gaan
Level-Up! event

Level-Up! Het start- & scale-up event in Zoetermeer

Ben jij klaar voor “the next level” en wil jij de groei van je bedrijf versnellen? Kom dan naar het "Level Up!" start- & scale-up event in Zoetermeer.

Datum: Dinsdag 23 november;
Tijd: van 16:00 tot 19:00 uur;
Aantal beschikbare plaatsen: 45;
Bijwonen van het event is mogelijk exclusief op uitnodiging*). Er zijn geen kosten aan verbonden.


PROGRAMMA

16:00 uur: Inloop

16: 30 uur: Welkom door Jan Iedema, wethouder economie en onderwijs gemeente Zoetermeer

16:35 uur: “Springplank naar succes”, inleiding door Lars Crama, Private Lead van het start- & scale-up programma Up!Rotterdam

17:00 uur: Paneldiscussie o.l.v. Bart Lamot, business developer Dutch Innovation Park; Met medewerking van: Bernard Groen, manager Dutch Innovation Community, Irma de Graaff, accountmanager start- & scale-ups gemeente Zoetermeer, Lars Crama en wethouder Jan Iedema

17:30 - 19:00 uur:

Locatie: Dutch Innovation Factory, Bleiswijkseweg 37, 2711 PB Zoetermeer

 

EXPERTS ORGANISATIES

Up!Rotterdam: katalysator voor groei

UP!Rotterdam helpt koplopers van de next economy met opschalen. De Metropoolregio Rotterdam-Den Haag biedt het ideale innovatie-ecosysteem voor startups en scale-ups om te groeien. Up!Rotterdam verbindt en versterkt.

Dutch Innovation Community: "we connect to create”

Hèt IT-netwerk in de metropoolregio waar hbo- en mbo IT-talenten en ruim 80 IT-bedrijven elkaar ontmoeten en samenwerken aan innovaties voor de toekomst.

Gemeente Zoetermeer: Zoetermeer is de plek

De gemeente Zoetermeer brengt je tijdens “Level Up!” in contact met het succesvolle regionale start- & scale-upprogramma Up!Rotterdam en met de Dutch Innovation Community. Pak die kans en verbindt met andere koplopers van de next economy!

 

(*) KAN IK OOK NAAR LEVEL-UP! ? 

Wil jij Level-Up! ook bijwonen, maar heb je nog geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Irma de Graaff, accountmanager start- & scale-ups gemeente Zoetermeer, voor een nadere kennismaking en informatie. Bel 06 25 70 77 97 of stuur een bericht via het contactformulier.

 

mogelijk gemaakt door