Overslaan en naar de inhoud gaan
SVH meest positieve bedirjf van Nederland

Horeca-opleider SVH is ‘meest positieve bedrijf’ van Nederland

De Zoetermeerse Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) is donderdag 22 april uitgeroepen tot het "Meest positieve bedrijf van Nederland" door het publiek en de vakjury tijdens de BIG Improvement Day (BID) Positivity Awards.

Foto: Directeur Ricardo Eshuis van SVH (l.) samen met Ali B, en andere prijswinnaars bij de uitreiking van de BID Awards 2021 in Den Haag.
© BID Awards

SVH-directeur Ricardo Eshuis was naar Den Haag afgereisd om daar de prijs in de categorie ‘Meest positieve bedrijf of non-profit organisatie’ in ontvangst te nemen. Juryvoorzitter Ali B loofde de inzet van de Zoetermeerders tijdens corona. ‘SVH heeft laten zien dat een bedrijf in de coronacrisis zichzelf opzij kan zetten en durft te geven. Door de gratis e-learning voor alle horecamedewerkers en het horecaonderwijs aan te bieden via de door SVH bedachte Stay Home Hospitality Academy, bracht SVH zoveel positiviteit in een sector die ontzettend hard getroffen is’. De BID wil met de awards positieve ontwikkelingen in Nederland onder de aandacht brengen.

 
Directeur Ricardo Eshuis van SVH bij de uitreiking van de BID Awards 2021 in Den Haag © BID Awards
Directeur Ricardo Eshuis van SVH bij de uitreiking van de BID Awards 2021 in Den Haag © BID Awards

 

Opleidingen

SVH aan de Röntgenlaan verzorgt onder meer landelijk de opleidingen die nodig zijn om alcohol te schenken.  Zo maakt de stichting zich nu zorgen over het personeelstekort in de horeca nu de terrassen weer open mogen. SVH lanceerde dinsdag een landelijke wervingscampagne voor nieuwe studenten en medewerkers in de horeca.